De lekkerste gerechten, lunch en diner
focaccia
ham en kaas
met feta, chorizo en olijven
lauwwarm met avocado en zalm
met zongedroogde tomaatjes
lauwwarm met Parmaham en buratta
Al onze kleine gerechten worden geserveerd met een fris slaatje.
.
met brood
klassieke garnituur
2 stuks / klassieke garnituur
2 stuks / klassieke garnituur
parmezaan, rucola
basilicumolie, tomaten en watermeloen
Al onze voorgerechten worden geserveerd met brood.
in voor en hoofdgerecht
met gerookte zalm en groene en witte asperges
met gegrilde asperges en oregano patat
.
Belgisch blauw-wit
witloof, appel en tomatensla
sla
handgesneden Piëmontees rund
twee sausjes
béarnaise saus
sla, verse tartaar en frietjes
look, peterselie en citroen
in voor en in hoofdgerecht.
twee soorten vis met dugléré saus
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met brood, puree, frieten, kroketten, een aardappel in de schil of rijst.
.
sla, tomaat, noten, appel en graanmosterd
kip, Romeinse sla, ei, parmezaan en croutons
sla, tomatensalsa, avocado en rode ui
sla, tzatziki en taboulé
Vanaf een tafel van acht personen vragen we u om zich te beperken tot vier verschillende gerechten. Al onze gerechten worden bereid met dagverse producten. We rekenen steeds af met één rekening per tafel.
.
frietjes, sla en mayonaise
frietjes en mayonaise
broodje, fris slaatje en frietjes
broodje, verse tartaar en frietjes
broodje, fris slaatje en frietjes
broodje, fris slaatje en frietjes
.
lichtpikant, spekje
scampi
seizoensgroenten
.
.
met vanille ijs
met caramel
.
mokka met koffie en slagroom
met warme chocoladesaus
tot 12 jaar
Vanaf een tafel van acht personen vragen we u om zich te beperken tot vier verschillende gerechten. Al onze gerechten worden bereid met dagverse producten. We rekenen steeds af met één rekening per tafel.