De lekkerste gerechten, lunch en diner
focaccia
Lauwwarm met Parmaham en mozzarella
lauwwarm met avocado en zalm
met zongedroogde tomaatjes
guacamole
Al onze kleine gerechten worden geserveerd met een fris slaatje.
.
met brood
klassieke garnituur
2 stuks / klassieke garnituur
2 stuks / klassieke garnituur
parmezaan, rucola
pikante tomaat
zachte curry
look, peterselie en citroen
Al onze voorgerechten worden geserveerd met brood.
butternut, pijnboompitten, gestoofde witloof, poivradejus en kroketten
wildgehakt, airelles, jus van boschampignons en kroketten
Oostendse wijze, kervel en pureepatatten
.
Belgisch blauw-wit
witloof, appel en tomatensla
sla
handgesneden Piëmontees rund
twee sausjes
béarnaise saus
gegrild en geserveerd met salade
sla, verse tartaar en frietjes
zachte curry
pikante tomatensaus
veenbessen, spek, sjalot en kroketten
met prei saus en puree
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met brood, puree, frieten, kroketten, een aardappel in de schil of rijst.
.
sla, tomaat, noten, appel en graanmosterd
kip, Romeinse sla, ei, parmezaan en croutons
sla, tzatziki en taboulé
gefrituurde visreepjes (jean sur mer) en huisgemaakte tartaar
Vanaf een tafel van acht personen vragen we u om zich te beperken tot vier verschillende gerechten. Al onze gerechten worden bereid met dagverse producten. We rekenen steeds af met één rekening per tafel.
.
frieten, witloof en mayonaise
frieten en mayonaise
brood, salade en frieten
brood, verse tartaar en frieten
brood, salade en frieten
brood, salade en frieten
kaas, ham en puree
kalfsgehakt, wintergroenten en puree
.
curry
scampi
.
.
met vanille ijs
met coulis van rood fruit
met stukjes brownie
.
mokka met koffie en slagroom
met warme chocoladesaus
April - September
tot 12 jaar
Vanaf een tafel van acht personen vragen we u om zich te beperken tot vier verschillende gerechten. Al onze gerechten worden bereid met dagverse producten. We rekenen steeds af met één rekening per tafel.